Popradská

Espresso selection

2. august 2017

Zrnkovým kávam Colombia espresso, Espresso professional a Finca caffé prídu na chuť aj tí najnáročnejší kávičkári. Tie najlepšie zrná z uznávaných plantáží… celý článok

Espresso professional

obrázok kávy

Dlhoročné skúsenosti profesionálov pomohli pri starostlivom výbere špeciálnych druhov káv robusta a rrabica, ktoré tvoria vyváženú zmes kávy Gastro professional. Kvalitu kávy znásobí príprava v profesionálnych kávovaroch. Vďaka nej získate lahodnú kávu nezameniteľnej chuti s výraznou arómou.

Spôsob prípravy a odporúčané dávkovanie

Presso

Káva Espresso professional je predurčená na použitie typu presso. Takto pripravená káva vynikne v svojej plnej chuti a aróme. Taktiež je možné použiť kávu po zomletí klasickým zalievaním.

Na prípravu kvalitného nápoja použite 7 g kávy na jednu šálku.

Hmotnosť balenia:

Hmotnosť balenia